LEO-Mimir kurs

De såkalte LEO-Mimir kursene er basert på et konsept fra "Lapland Centre of Expertise for the Experience Industry" (LEO) i Finland. Mimir har enerett på å kjøre disse kursene i Norge. Fra og med høsten 2012 er kursene videreutviklet slik at ny forskning og kunnskap er tatt inn.

Godt over tusen norske reiselivsaktører har til nå deltatt på LEO-kurs og tilbakemeldingen er svært gode. En deltaker sa det slik:

"Jeg er fascinert av modellen som et praktisk verktøy. Ingenting av teorien og innholdet er nytt i seg selv, men måten det er satt sammen på fungerer likevel som noe nytt. Det gir en fantastisk mulighet til å gå igjennom produktet og få kundefokus".

Bedriftene som deltar på opplevelseskurs lærer en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på. Målet er å utvikle meningsfulle opplevelser som begeistrer gjesten – og gir økt lønnsomhet for verten. Kursene har altså en praktisk tilnærming og et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv. Gjennom dette kurset skal du få en grunnleggende forståelse av:

  • opplevelsesøkonomiens mekanismer og muligheter
  • hvilke drivkrefter som påvirker etterspørselen etter opplevelser
  • opplevelsespyramiden og andre verktøy for å skape helhetlige og lønnsomme opplevelser
  • innovasjon- og arbeidsprosessen for å gjøre opplevelsene dine mer lønnsomme


LEO-Mimir kursene finnes i to varianter:

  1. Lunsj til lunsj kurs. Kurset omfatter en innføring i opplevelsesdesign som fagområde, litt øvelser og arbeid med egen bedrift. Disse kursene inngår i Innovasjon Norges kurstilbud.
  2. 2 + 2 dagers kurs. Kursene gjennomføres som en kombinasjon av forelesninger, øvelser og arbeid med egen bedrift. Deltakerne får hjemmelekse mellom de to samlingene.

Alle kurs gjennomføres av kursholdere som er lært opp og godkjent av LEO og Mimir. Ekspertene har ulik bakgrunn: fra egen bedrift, fra teater/regi eller fra utvikling/opplæring.

For mer informasjon eller kursbestilling, kontakt Torill Olsson på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 995 68 045. For grunnkursene (lunsj-lunsj) kan du også ta kontakt med ditt Innovasjon Norge kontor.

 

UtskriftE-post